top of page

To participate in activities at our location you need to be/become a member, this is possible for €3 for one month.

You can become a member here.

On site you can only pay by CASH (bar, membership fee, ...)

Sat, Mar 20

|

Online evenement

Belmundo Festival : Tai Chi, Yoga & Qiqong

Caring for myself is not self-indulgence. It is self-preservation, and that is an act of political warfare. - Audre Lorde

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Belmundo Festival : Tai Chi, Yoga & Qiqong
Belmundo Festival : Tai Chi, Yoga & Qiqong

Tijd en locatie

Mar 20, 2021, 3:00 PM – 5:00 PM

Online evenement

Over het evenement

“Caring for myself is not self-indulgence. It is self-preservation, and that is an act of political warfare", schreef Audre Lorde.

Deze woorden blijven uiterst relevant, vooral in deze bijzondere tijden. System Change kan een ver-van-je-bed-show lijken, maar begint toch vooral bij jezelf. Wereldwijd zijn er veel verschillende opvattingen over het goede leven, zorg dragen voor jezelf, je naasten en de omgeving. We kunnen hier zeker nog veel van leren! Tijdens Belmundo zetten enkele activiteiten het belang van zelfzorg, om zorg te kunnen dragen voor de wereld, in de kijker.

Deze workshop wil jullie laten proeven van bepaalde technieken uit tai chi, yoga en qi qong. Deze lichaamsbewegingspraktijken uit Azië inspireren ons het innerlijke systeem aan te pakken en dit steeds te doen in verbinding met anderen. De basis van een deugdzaam leven zit in jezelf. 

Lesgever Geoffrey Saubain van Dwarsligger zal getuigen over de creatieve kracht die deze vreugdevolle manier van omgaan met een uitdagende samenleving hem geeft.

Alle niveaus van harte welkom en vergeet je yogamat niet!

Deel dit evenement

bottom of page