top of page

To participate in activities at our location you need to be/become a member, this is possible for €3 for one month.

You can become a member here.

On site you can only pay by CASH (bar, membership fee, ...)

Tue, Jun 01

|

Dwarsligger

Bio-energetica

Heb jij wel eens het gevoel dat jouw lichamelijke en geestelijke gezondheid een boost mag krijgen? Dat de spanning er eindelijk eens vanaf mag? De rust terug in jezelf vinden? Aan de hand van de basisprincipes van bio energetica brengt Bodymindtherapie je sterker in jouw kracht.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Bio-energetica
Bio-energetica

Tijd en locatie

Jun 01, 2021, 7:30 PM – 9:30 PM

Dwarsligger, Gontrode Heirweg 141, 9090 Melle, België

Over het evenement

Omdat onze geestelijke en lichamelijke gezondheid op dit moment zo belangrijk zijn en omdat het eindelijk weer mag, lanceer ik op dinsdag 1 juni opnieuw een mini-reeks bio-energetica sessies.

Het was zo fijn om na de vorige reeks weer te mogen horen en zien hoe het mensen echt helpt om meer contact te maken met hun gevoel en om spanning te leren loslaten. En dat ze de oefeningen in de voorbije uitdagende tijden vaak hebben gebruikt om met alle frustratie en uitzichtloosheid te kunnen omgaan.

De sessies gaan opnieuw door op het prachtige domein van Dwarsligger in Melle met maximaal 9 deelnemers.

Waarom je inschrijven?

Omdat we in deze tijden heel veel spanning opbouwen in ons lichaam. Dit is zo'n uitzonderlijke situatie die ook maar blijft duren dat je af en toe overspoeld worden door emoties: angst, onzekerheid, frustratie, kwaadheid, verdriet, ...

Tegelijk proberen we sterk en optimistisch te blijven en ons er door te slaan maar de emoties zijn er wel.

Als we ze onderdrukken, dan krijgen we lichamelijke spanningen en klachten en gaan we veel in ons hoofd zitten piekeren waardoor we nog minder grip op onze rust en geluksgevoel krijgen.

Wanneer we al die spanningen ontladen en onze emoties kunnen laten stromen, voelen we ons weer meer aanwezig, levendiger en sterker. En dat kunnen we nu echt wel goed gebruiken !

Ik zorg er voor dat we met max. 10 zijn mezelf inbegrepen waardoor we 1,5 tot 2 meter afstand kunnen houden. We werken zoveel mogelijk buiten onder een stretch tent maar als het weer het echt niet toe laat kunnen we ook terecht in een immense serre waarin een gezellige ruimte is afgebakend met doeken. Je brengt best een dikke yoga-mat en een dekentje mee. Aangezien actieve beweging, ademen en expressie geven de basisprincipes van bio-energetica zijn, werken we zonder mondmaskers maar dus met de nodige afstand en aanwezigheid van hand-gel.

De prijs voor de 5 sessies is 100€. Je inschrijving is pas bevestigd nadat je die hebt overmaakt op mijn rekening: BE44 4459 6922 2145.

Meer info vind je ook op mijn site! https://bodymindtherapie.be/bio-energetica-workshops/

Heb je vragen, stuur me gerust een mailtje: sandra@bodymindtherapie.be of bel me op: 0486 / 87 06 16.

Deel dit evenement

bottom of page