top of page

To participate in activities at our location you need to be/become a member, this is possible for €3 for one month.

You can become a member here.

On site you can only pay by CASH (bar, membership fee, ...)

Thu, Oct 27

|

Andy Versompel

Breath of Awareness

Op zoek naar een manier om je te ontladen van stress? Bij jouw "Authentieke Zelf" te komen, in jouw kracht staan en vrijheid beleven? Inzicht krijgen over patronen die je ontwikkeld hebt doorheen het leven of het leren loslaten van oude pijn of verdriet?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Breath of Awareness
Breath of Awareness

Tijd en locatie

Oct 27, 2022, 7:30 PM – 9:30 PM

Andy Versompel, tik 'vzw Dwarsligger' in op je GPS

Over het evenement

Bewustwording van wat er diep binnen ons leeft is de eerste stap naar verandering.

We creëren samen een moment om stil te staan bij de gedachten en emoties die door ons heen razen. Wie ben ik? Waar heb ik nood & behoefte aan om volluit en gelukkiger te leven? Vragen die niet zo eenvoudig te beantwoorden zijn in deze snel veranderende wereld met al de prikkels die van buitenaf naar ons toekomen en bovenop ook nog onze rijkelijke to-do lijst van de dag! 

Ik verwelkom en begeleid jullie binnen een veilige ruimte naar een diepe innerlijke reis. Vanuit het hoofd terug naar binnen, in jouw lichaam. Waar je uw innerlijke gids via verbonden, bewuste ademhaling terug ontmoet. 

We  starten met een korte meditatie en nemen even een moment om te landen voor kennismaking. 

Dan volgt onder begeleiding van muziek en mezelf de reis naar binnen met de verbonden bewuste ademhaling. We beëindigen deze reis en bieden de gelegenheid om uw ervaringen met anderen te delen  als je daar zin of behoefte toe voelt.

Wat betekent verbonden bewuste ademhaling? 

Door  dieper en bewuster te ademen gaan we meer voelen. Dit is de essentie van ademwerk, het helpt ons om het contact met ons lichaam te herstellen. Doordat we in vele situaties de ‘negatieve’ emoties, liever niet willen voelen houden we onbewust onze ademhaling vast. Hiermee sluiten we onszelf af van een dieper deel in onszelf en beperken we onze ademruimte. 

Met de techniek van de verbonden bewuste ademhaling keren we dit proces om. Door gedurende een tijd lang dieper en voller te ademen openen we het natuurlijke ademhalingssysteem. Op deze wijze worden we bewuster van ons lichaam, emoties en gedachten die aanwezig zijn in de diepere lagen van onszelf. Door vastzittende emoties en spanningen te leren doorvoelen en los te laten gaat de levensenergie vanzelf weer stromen.

Ademwerk werkt transformerend en bevrijdend. Na een ademsessie ervaar je meer vrijheid en ontspanning, daarnaast levert het je nieuwe inzichten en perspectieven op die je meeneemt in je dagelijkse leven.

Deelnemen aan deze magische reis kan door mij te contacteren

via mail : andy.versompel@gmail.com

via sms : 0474/64 72 57

Plaatsen zijn beperkt !

Na inschrijving ontvang je van mij een mail met verdere info.

Heb je vragen, aarzel dan niet om mij te contacteren!

Over Andy:

Al  sinds zijn geboorte worstelde Andy met zijn hooggevoeligheid en een  laag zelfbeeld, dit in combinatie met de pijn en trauma’s die het leven met zich meebrengt leidde tot een jarenlange vlucht met verslavingsgedrag.  

In zijn zoektocht naar verlossing kwam hij op het spirituele pad waar hij met behulp van meditatie, zelfexploratie en  Breathwork een uitweg vond voor dit alles.  Op deze manier slaagde  Andy er in om steeds meer in zijn kracht te gaan staan en vond een nieuwe levensmissie in de Kracht van Adem

Na een intensief traject bij Breathing Space werd hij facilitator om deze kracht uit te dragen en te delen met de wereld, om een ruimte te creëren waar mensen zichzelf kunnen helen en zo hun licht feller te laten schijnen.

Met liefde

Deel dit evenement

bottom of page