top of page

To participate in activities at our location you need to be/become a member, this is possible for €3 for one month.

You can become a member here.

On site you can only pay by CASH (bar, membership fee, ...)

Fri, May 13

|

Caroline De Paepe

Creatief Bewegen

De laatste jaren beginnen mensen te beseffen dat bewegen het meest directe en holistische medium is voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Er is geen echte ontwikkeling als het lichaam er niet bij betrokken wordt.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Creatief Bewegen
Creatief Bewegen

Tijd en locatie

May 13, 2022, 7:30 PM – 9:00 PM

Caroline De Paepe, Gontrode Heirweg 141 (Best nummer 6 intikken op de gps ipv 141), 9090 Melle, België

Over het evenement

Je lichaam beweegt bij elke ademhaling, elke voetstap, elke armzwaai. Het weerspiegelt hoe je je in de wereld gedraagt en hoe de buitenwereld je aanschouwt. Het is de actie van je lichaam die resultaat geeft. Niet het brein die enkel bij het denken blijft. De actie van je lichaam om even een time-out te nemen, te herbronnen en te herontdekken.

Door beperkte instructies wordt je in beweging gezet. Je luistert naar welke beweging jouw lichaam op dat moment het meeste nood heeft. Loslaten van allerhande spanningen en oordelen. Jezelf terugvinden in een wereld van stilte, even helemaal geen gedachten en ten volle genieten van je lichaam. Deze methode opent deuren tot zoveel meer. Het geeft een boost aan je zelfvertrouwen om ten volle te durven ademen en te bewegen door het leven. Het helpt je centeren in je volledige ZIJN. Want we bewegen ons allemaal voort via onze eigen unieke ervaringen.

Deel dit evenement

bottom of page