top of page

To participate in activities at our location you need to be/become a member, this is possible for €3 for one month.

You can become a member here.

On site you can only pay by CASH (bar, membership fee, ...)

Sat, Apr 01

|

Maya Wuytack

DYNAMIC FLOW MASSAGE WORKSHOP

EMPOWERING THE POETRY OF YOUR HUMAN DESIGN Zin om je te verdiepen in de kunst van energiestroom massage als krachtige treatment voor het in evenwicht brengen van je fysieke, alsook emotionele en energetische lichaam? Zin om deze flow van versterkend lichaamswerk te ontvangen, ervaren en geven?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
DYNAMIC FLOW MASSAGE WORKSHOP
DYNAMIC FLOW MASSAGE WORKSHOP

Tijd en locatie

Apr 01, 2023, 11:00 AM – 8:00 PM

Maya Wuytack, Gontrode Heirweg 141 Best nummer 6 intikken op de gps ipv 141, 9090 Melle, België

Over het evenement

Energiestroom massage werkt specifiek op de bekrachtiging, doorstroming en harmonisering van de human design centra en onze levensenergie.

De behandeling is gebaseerd op kennis en geïntegreerde technieken van dynamic flow massage, thai yoga massage, holistic pulsing, het chakrasysteem, de Chinese meridianenleer, fascia pulsology en cranio-sacraal therapie.

We werken met en vanuit het lichaam en de kracht van onze aanwezigheid. We ontwikkelen onze gevoeligheid en kinesthetische intelligentie, en bio-mechanische flow in het aanleren van de behandelingstechnieken en knepen van het vak.

Je krijgt de kennis mee van onder meer de 9 human design centra, de energiebanen en het chakrasysteem. Je leert en ervaart de gouden grepen voor power & release van de centra en -energiestromen.

De workshop duurt van 11 tot 18u.

Aansluitend is er avondeten: de kok van Dwarsligger verwent ons met veggy thai curry rice. Dan is de ruimte open voor ontspannen freeflow van massage uitwisselen, dans, iets drinken in de bar, een heerlijke duik in de zwemvijver…

(Voor wie door omstandigheden meteen naar huis moet, zorgen we voor Buddha Bowls om je maaltijd mee te nemen en er thuis van te genieten.)

praktisch:

11 tot 18u: workshop

vanaf 18u: samen eten & somatic space voor spontane freeflow

inschrijven: naam, mailadres

energy exchange:

early bird (tot 15 maart) of cash ter plaatse: 110 euro

normal (vanaf 15 maart): 125 euro / leden van Dwarsligger: 122 euro

Avondeten is inbegrepen in de bijdrage.

Stort met als vrije mededeling de code: 1001

(zonder enige toevoeging)

op:

CUATRO vzw IBAN: BE60 9796 3387 2470 BIC: ARSPBE22

voor wie:

De workshop staat open voor mensen met affiniteit met massage, lichaamswerk, dans, beweging en/of bewuste belichaming. Voor wie zich wil verdiepen in massage en lichaamswerk. We werken met respect en integriteit voor elkaar en onszelf. Zo koesteren we de vrijheid te kunnen samenwerken in een goede sfeer van openheid, grenzen en consent. Van harte welkom.

Wie graag ook of liever in een journey vol creatieve dans flow en somatische performance wil duiken: de komende POETICS OF THE BODY In Touch DANCE Journey is op zaterdag 13 mei en 24 juni. Save the dates :-)

wat breng je mee :

- losse kledij

- yogamat(ten), dekentje(s), kussen… (hoe meer hoe zachter je ligt)

- pen en papier

- picnic voor 's middags

- je eigen waterflesje / beker / tas om te vullen (vitaal water en versnaperingen zijn voorzien)

- zwemkledij en badhanddoek (voor een verfrissende duik in de zwemvijver)

Heel graag tot we ons samen verdiepen in de  kunst van helende aanraking en de bekrachtiging van je embodied human design.

Maya 

teacher:

Maya Wuytack ontwikkelde de energiestroom massage flow vanuit haar kennis van Embodied Human Design en somatic therapy met een breed spectrum van onderbouwde massage-technieken.

Ze is regisseur, dichter en performer. Ze is al 12 jaar gepassioneerd massagetherapeut en researcher in Somatics & Embodied Arts.

Ze deed een klassieke opleiding Massagetherapie (met o.a. Zweedse massage, Lymfedrainage en Sportmassage), verdiepte zich onder meer in Ayurvedische Massage bij Dr. Sharma in Kerala (India),

vervolmaakte zich in Holistic Pulsing en Therapeutic Release in Ibiza, Kinesiologie en Meridiaanmassage (John F. Thie methode), Thai Yoga Massage (Thierry Bienfaisant), Cranio-sacraal Therapie (Sunam Healing) en Fascia Pulsology (Florence Augendre).

Ze studeerde af in Clinical Hypnotherapy for Healthcare Professionals bij Dr. Patrick Partington (Hypnotherapie gecombineerd met Cognitieve Gedragstherapie & NLP). Verder is nu Kundalini Yoga (Carolyn Cowen) een grote bron van inspiratie.

Haar masterstudie aan het KASK Conservatorium als performer en meerdere dansopleidingen voegden Biomechanica en bewegingsleer toe.

Ze biedt diverse Bodywork into Dance journeys, Poetics of the Body en andere Embodied Arts workshops aan. Alsook gepersonaliseerde sessies op maat.

Maya ontwikkelde Embodied Human Design waarin ze haar kennis van Human Design integreert in somatic therapy, holistisch lichaamswerk en research.

www.mayawuytack.com

EMBODIED ARTS fb-page

Deel dit evenement

bottom of page