top of page

To participate in activities at our location you need to be/become a member, this is possible for €3 for one month.

You can become a member here.

On site you can only pay by CASH (bar, membership fee, ...)

Sun, Nov 13

|

Jellen

Hoe in je recht staan?

Jellen zal ons een uiteenzetting geven over hoe je in je recht kan staan als individuele man/ vrouw. Hoe het legaal systeem je een slaaf gemaakt heeft en de eerste stappen die je kan nemen om je rechten terug te nemen/ in je recht te gaan staan.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Hoe in je recht staan?
Hoe in je recht staan?

Tijd en locatie

Nov 13, 2022, 1:30 PM – 5:30 PM

Jellen, Best 'vzw Dwarsligger' intikken in de gps, Gontrode Heirweg 141, 9090 Melle, België

Over het evenement

Jellen is hier al een jaar intensief mee bezig. Hij spreekt niet van soeverein of autonoom zijn. Dit zijn termen die misbegrepen zijn, volgens Jellen. Een stuk papier zal je - op lange termijn - niet uit je slavenrol bevrijden. Hij biedt de informatie aan die elke man en vrouw kan gebruiken om ZELF hun recht terug te nemen.

Mocht je een rechtszaak (gehad) hebben, politie-uitnodiging ontvangen hebben, lening gemaakt hebben, enz. mag je alle brieven, uitnodigingen, documenten die je hebt zeker meenemen. Dit mag ook over zaken uit het verleden gaan. Gelieve Jellen dan vooraf een overzicht van de verschillende gerechtelijke processen door te mailen:

jellen.monsieur@gmail.com

Belangrijk is dat je alles wat je hebt meeneemt! Zodanig dat hij de situatie volledig kan uitleggen en je raad kan geven, hoe het aan te pakken (in de toekomst).

Deel dit evenement

bottom of page