top of page

To participate in activities at our location you need to be/become a member, this is possible for €3 for one month.

You can become a member here.

On site you can only pay by CASH (bar, membership fee, ...)

Wed, Jun 14

|

Pascal VDM

I.E.T. Healing

Integrated Energy Therapie

I.E.T. Healing
I.E.T. Healing

Tijd en locatie

Jun 14, 2023, 1:00 PM – 5:00 PM

Pascal VDM, Best 'vzw Dwarsligger' intikken in de gps, Gontrode Heirweg 141, 9090 Melle, België

Over het evenement

Om de 14 dagen wordt er een healing aangeboden bij vzw Dwarsligger.

Booking via https://www.dwarsligger33.com/booking-calendar/pascal-vdm-i-e-t-healing

I.E.T staat voor Integrated Energy Therapie en is een krachtige healing-techniek geïnspireerd door de Engelen van de violette straal. Deze therapie werd in de U.S.A ontwikkeld door Stevan J. Thayer vanuit 'the center of being'.

I.E.T werkt in op ons cellulair geheugen, als men er klaar voor is worden energetische blokkades/trauma's op een zachte, doch intense manier opgelost en weg getrild door middel van handoplegging. De impact ervan gebeurd op fysiek, emotioneel, mentaal en op zielsniveau, afhankelijk van wat op dit moment aan de orde is voor jou. 

Het systematisch in contact komen met deze healende energie brengt een creatieve flow en moeiteloosheid in je dagelijkse leven die iedereen ten goede komt... 

Ik stel me graag ten dienste van jou en de uwen om in samenwerking met de Engelen deze levens-ondersteunende en rust brengende healings te bewerkstelligen. 

U kan betalen volgens het sliding scale principe, m.a.w. betaal de prijs naar jouw financiële mogelijkheden: minimum €25 en maximum €35.  

vzw Dwarsligger niet-leden: 

Lidgeld/enkel leden-toegang is noodzakelijk om het privé karakter van onze vzw te kunnen garanderen, dit geeft ons meer mogelijkheden naar soorten activiteiten. Door onze groei vragen we ons te helpen met verlagen van leden administratie, m.a.w. zelf registratie via menu "Deelnemen > Lid worden", uw account vind je in de submenu van "Home". We begrijpen dat dit soms niet mogelijk is en willen ons flexibel opstellen, gelieve aan Pascal te vermelden dat je nog geen lid bent, dan kan hij 3€ lidgeld/maand in rekening brengen.

Deel dit evenement

bottom of page