top of page

To participate in activities at our location you need to be/become a member, this is possible for €3 for one month.

You can become a member here.

On site you can only pay by CASH (bar, membership fee, ...)

Sat, May 13

|

vzw Green Feet

Initiatie Permacultuur

Op een initiatie permacultuur vertelt specialist Moody je alles wat hij weet over de praktische basisprincipes en kennis die je nodig hebt in een permacultuurtuin of -project.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Initiatie Permacultuur
Initiatie Permacultuur

Tijd en locatie

May 13, 2023, 10:00 AM – 12:30 PM

vzw Green Feet, Gontrode Heirweg 141 Best nummer 6 intikken op de gps ipv 141, 9090 Melle, België

Over het evenement

Gregory (a.k.a. Moody) van vzw Green Feet voorziet een initiatie permacultuur.  De perfecte instap om je basiskennis over permacultuur te verwerven. 

"Permacultuur (permanente landbouw) is het bewust ontwerpen en onderhouden van productieve ecosystemen die de diversiteit, stabiliteit en veerkracht van natuurlijke ecosystemen weerspiegelen." volgens Bill Mollison, grondlegger van het concept 'permacultuur'.

Moody heeft een decennia lange ervaring opgebouwd in het toepassen van permacultuur en ontwikkelde een eigen(zinnige) visie en heel wat ervaringskennis en -wijsheid! In deze initiatie leer je uit de eerste hand wat Moody al doende van de grond zelf leerde, en hoe we het hier bij Dwarsligger aanpakken.

Verwacht je aan een zeer praktische uiteenzetting, met beide voeten op de grond en beide handen in de aarde. Passeren onder meer de revue: de kunst van het water geven, wijsheid over het combineren van planten, het belang van observeren van en meewerken met je biotoop, wat en hoe van mulch en hugels, grondsoorten, grondstructuur, alternatieve composteertechnieken, en zoveel meer!

Voor leden: 10 euro 

Voor niet-leden: 13 euro (incl. €3 lidgeld/mnd)

Volkstuinleden: gratis

Max 15 personen!

Deel dit evenement

bottom of page