top of page

To participate in activities at our location you need to be/become a member, this is possible for €3 for one month.

You can become a member here.

On site you can only pay by CASH (bar, membership fee, ...)

Sat, Nov 18

|

Jellen

Jellen: Hoe in je kracht staan ('Hoe in je recht staan')

Max. 100 deelnemers, deuren open 12u30, start lezing 13u30, optionele vegetarische spaghetti.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Jellen: Hoe in je kracht staan ('Hoe in je recht staan')
Jellen: Hoe in je kracht staan ('Hoe in je recht staan')

Tijd en locatie

Nov 18, 2023, 12:30 PM – 8:00 PM

Jellen, Best 'vzw Dwarsligger' intikken in de gps, Gontrode Heirweg 141, 9090 Melle, België

Over het evenement

Dag iedereen,

Vorig jaar heb ik twee lezingen gegeven over het onderwerp autonomie en soevereiniteit. Nu, 1 jaar later, na veel bijgeleerd te hebben, ben ik tot de volgende conclusie gekomen. Kennis om brieven naar bedrijven op te stellen, hoe je reageert wanneer publieke figuren je aanspreken en weten hoe je in je kracht staat in het systeem zijn essentieel, maar de mens haakt af / geeft op/ faalt uiteindelijk, als de kerngedachte WAAROM je kiest om in je kracht te staan in het systeem niet duidelijk is of niet geïntegreerd is in je eigen menselijke essentie.

Daarom heb ik besloten om na een hiaat van 1 jaar een nieuwe presentatiereeks te geven, maar deze reeks is onderbouwd met een nieuw fundament: in je kracht staan, maar met respect voor creatie- en natuurrecht, dat al sinds het begin der tijd bestaan heeft, maar waarvan de waarheid letterlijk verduisterd, aangetast of verwijderd is uit zo goed als elk boek en informatiebron op aarde, omdat die informatie letterlijk de wereld en het gedeeld bewustzijn kan veranderen. Creatie- en natuurrecht is de eerste presentatie in mijn nieuwe reeks, waarin ik verborgen informatie van een man met eerste hand kennis over creatie- en natuurrecht kom delen. Deze man is in aanraking gekomen met deze kennis tijdens de tijd dat hij zelf onderdeel was van de geheime samenlevingen die de wereld controleren en die zich maar al te bewust zijn van deze informatie en de echte gevolgen deze (kan) hebben. Deze informatie vormt de basis van één van de meest geheim gehouden informatiewaarheden ter wereld. Daarom, voel ik dat het vandaag essentieel is dat mensen in waarheid, correctheid en bewustzijn beginnen te leven en beginnen juiste keuzes te maken om echte, positieve verandering in de wereld te creëren. Deze informatie vormt ook het fundament hoe ik in mijn kracht blijf staan en hoe ik actief een correcte wereld manifesteer gebaseerd op waarheid en juiste kennis.

Deze presentatie gaat uitgebreid en lang zijn, >6 uur, maar deze zal heel begrijpelijk en toegankelijk zijn. De focus ligt voornameliijk op de oorsprong en de principes van natuur- en creatierecht, de verklaring van de huidige situatie en hoe en wanneer verandering echt plaats kan vinden.

(De toegangsprijs voor deze lezing is €25 per aanwezige, zal plaatsvinden op 18/11 en de inkom is 12u30 met effectief begin om 13u30; eindtijd wordt geschat om 20u met drie pauzeblokken van 15 minuten. Aanpassingen zijn ter plaatse altijd mogelijk, mits duidelijke communicatie.)

.

Groetjes en dankjewel om me blijven te steunen en actief te co-creëren met mij, veel liefs

Jellen

Voor diegene die dit wensen voorziet vzw Dwarsligger een vegetarische spaghetti (€9(normaal)/€12(groot)).

Enkel CASH betalingen ter plaatse (bar), geen elektronische betalingen.

Voor alle bestaande en nieuwe leden van vzw Dwarsligger, indien je nog geen lid bent of wenst te vernieuwen kan dit eenvoudig via de link bovenaan onze agenda/events (link in de oranje box).

Tickets aankopen kan tot:

* vrijdag 17/11/2023 18u voor de lezing + spaghetti (daarna verwijderen we deze opties om de nodige voorbereidingen te kunnen treffen)

* zaterdag 18/11/2023 10u voor de lezing  (zonder spaghetti).

Tickets

  • Lezing Jellen

    Enkel CASH betalingen ter plaatse (bar), geen elektronische betalingen. Voor alle bestaande en nieuwe leden van vzw Dwarsligger, indien je nog geen lid bent of wenst te vernieuwen kan dit eenvoudig via de link bovenaan onze agenda/events (link in de oranje box).

    €25.00
    +€0.63 service fee
    Sale ended

Total

€0.00

Deel dit evenement

bottom of page