top of page

To participate in activities at our location you need to be/become a member, this is possible for €3 for one month.

You can become a member here.

On site you can only pay by CASH (bar, membership fee, ...)

Fri, Feb 17

|

Guy Wauters

Lezing: In de kracht van de ruimte.

Guy bracht een half leven door tussen de struisvogels, ontdekte daardoor de ongelooflijke kracht van de ruimte in en buiten zichzelf. Voor meer info https://lifefullness.be/boeklancering/

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Lezing: In de kracht van de ruimte.
Lezing: In de kracht van de ruimte.

Tijd en locatie

Feb 17, 2023, 7:30 PM – 10:15 PM

Guy Wauters, Gontrode Heirweg 141, 9090 Melle, België

Over het evenement

Volgens Guy is je bewustzijn nauw verbonden met je innerlijke ruimte. De ruimte wordt een kracht als je haar leert te herkennen en te creëren. In deze lezing neemt hij ons mee doorheen de dertien levenselementen en hoe jij naar je onverstoorbaar centrum en ruimtelijke zelf kunt surfen. Het is tenslotte de beste plek om de uitdagingen en problemen van deze tijd aan te gaan en het transformatieproces op Aarde positief te ondersteunen. Hoe groot en diep kan je ruimte zijn?

Verder bespreekt hij het nut en het belang van ons onverstoorbaar centrum als een soort ‘zwart-wit gat’, waarbij de mens over een ongekend hoog potentieel bezit dat tijd en ruimte overstijgt. Het betekent op termijn vrije energie, vrij reizen, vrij eten, pure voedselcreatie vanuit de ether. Het diepmenselijke potentieel overstijgt hierdoor verreweg het transhumanisme en elke cyborg-technologie. Als we dit ontdekken, creëren we directe poorten naar een nieuwe Aarde in onszelf. Dit ‘gewaarzijn’ faciliteert enorm het hogere evolutieproces naar een Nieuwe Aarde.

Boek: "In de kracht van de ruimte." kan gekocht worden aan het einde van de lezing (CASH) voor de reductieprijs: 

30 euro ipv 35 euro

Deel dit evenement

bottom of page