top of page

To participate in activities at our location you need to be/become a member, this is possible for €3 for one month.

You can become a member here.

On site you can only pay by CASH (bar, membership fee, ...)

Sun, Sep 18

|

vzw Up2You

Losse sessies / Allerhande workshops / steeds andere lesgevers

We willen allen in contact brengen met vaardigheden gevonden in o.a. yoga, tai chi, shiatsu, qigong, meditatie en zo veel meer. Wij, als initiatiefnemers, zijn ervan overtuigd dat de balans tussen lichaam en geest kan bijdragen tot innerlijke rust, creativiteit en vooral tot een gezonde levenslust.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Losse sessies / Allerhande workshops / steeds andere lesgevers
Losse sessies / Allerhande workshops / steeds andere lesgevers

Tijd en locatie

Sep 18, 2022, 11:00 AM – 1:00 PM

vzw Up2You, Gontrode Heirweg 141 Best nummer 6 intikken op de gps ipv 141, 9090 Melle, België

Over het evenement

18/09/2022: Caroline - QHHT  Quantum Healing Hypnosis Technique     

QHHT is een krachtig werkmiddel om toegang te krijgen tot het al-wetende deel van onszelf, wat wij soms benoemen als het Hogere Zelf, de Ziel of het Universeel Bewustzijn.     

QHHT is een hypnosetechniek die het mogelijk maakt voor mensen om zich te verbinden met hun onderbewuste.  Het onderbewuste, is dat grotere deel van onszelf dat steeds in verbinding staat met de bron en het welke ongelimiteerde kennis heeft, alsook een onbeperkt vermogen tot genezing van het fysieke lichaam.    

Tijdens een QHHT-sessie krijgen we toegang tot deze informatie en onthult het onderbewustzijn de oorzaak van problemen of aandoeningen.  Wanneer de persoon inzicht krijgt in deze levensles, heeft de fysieke of psychische pijn zijn doel gediend en kan deze losgelaten worden.  

Op zondag, 18/09/2022, in Dwarsligger kan je deelnemen aan een groepssessie QHHT, dit verloopt net iets anders dan een individuele sessie. In een individuele sessie wordt heel diep ingegaan op vragen, trauma of problemen van de persoon die de sessie ondergaat. Tijdens een groepssessie gaan we raken aan vorige levens maar gaan we geen individuele conversaties met je hogere zelf voeren. We zullen onze intenties persoonlijk stellen om informatie over een bepaald onderwerp/onszelf te krijgen. Vervolgens wordt het mogelijk om indrukken en beelden van vorige levens te zien en beleven die we nadien in groep samen zullen delen en bespreken.    

Met andere woorden, een groepssessie is de ideale manier om de QHHT-techniek, zoals Dolores Cannon deze ontwikkeld heeft, te leren kennen. Je kan alvast op youtube eens rondkijken naar lezingen en clips van Dolores Cannon, zeker de moeite waard!

Praktische info:

- Losse sessies met vrije bijdrage (richtprijs 10 euro). 

- Geen voorkennis nodig

- Aanmelden via onze site, u bent steeds welkom elke zondag vanaf 11u00!  *gelieve op tijd te komen en eigen yoga mat mee te nemen aub!

- max 15 mensen / sessie

It's Up2Us to take care of our temples/bodies

Deel dit evenement

bottom of page