top of page

To participate in activities at our location you need to be/become a member, this is possible for €3 for one month.

You can become a member here.

On site you can only pay by CASH (bar, membership fee, ...)

Wed, Apr 19

|

RC Events

Mediumschap - Brecht Saelens

Alles wat je wilde weten over channelen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Mediumschap - Brecht Saelens
Mediumschap - Brecht Saelens

Tijd en locatie

Apr 19, 2023, 7:00 PM – 10:00 PM

RC Events, Best 'vzw Dwarsligger' intikken in de gps, Gontrode Heirweg 141, 9090 Melle, België

Over het evenement

Alles wat je wilde weten over channelen. De traditie van mediumschap en RoHun, een combinatie van psyche-analyse en energiewerk. Hij zal van beiden een demo doen met actieve participatie van het publiek.

Het avontuur van Brecht startte 27 jaar geleden bij het lezen van de ‘Celestijnse belofte’ (J. Redfield). Zo begon de zoektocht doorheen de klassieke filosofen zoals Kant en Nietzsche, theosofen zoals Blavatsky en Annie Besant, en new age denkers zoals Wayne Dyer, Neal Donald Walsh, etc. 

Doorheen zijn opleiding zocht Brecht constant naar waarheid en de bron van schoonheid maar zijn spirituele leerschool begon pas na het afronden van een Bachelor of Science in International Business en een Master of Arts in Contemporary Art. 

Eerst volgde hij meerdere cursussen in gestructureerde technieken zoals Neuro-linguistisch programmeren en Geweldloze communicatie, maar vrij snel kwam hij tot de vaststelling dat deze mentale processen hulp bieden om "Zelf" te begrijpen maar geen toegang verschaffen tot de diepe onderstroom.

Een twee jarige opleiding van 500 uur bij Patrick Drouot, expert in regressie therapie en sjamanisme, bracht veel verheldering. 

Rolfing, Rebirthing, baarmoeder herbeleving en tal van andere experimentele technieken van de voorbije decennia kwamen hierbij te pas. Zijn echte pad begon wanneer hij bij Delphi University, RoHun leerde kennen en mediumschap herontdekte. 

Hij heeft 8 jaar gewoond in Lily Dale, de grootste spiritualistische gemeenschap ter wereld. Is daar een geregistreerd medium. (doorliep een test procedure van 1 jaar om aanvaard te worden in een 125 jaar oude traditie) Hij heeft daar nog steeds een bloeiende praktijk tijdens het zomer seizoen. 

Van harte welkom op deze inspirerende, eye-openende avond!

Deel dit evenement

bottom of page