top of page

To participate in activities at our location you need to be/become a member, this is possible for €3 for one month.

You can become a member here.

On site you can only pay by CASH (bar, membership fee, ...)

Sat, May 01

|

Dwarsligger

Unieke Permacultuur Plantenverkoop

VZW Plant the Future organiseert een unieke permacultuur plantenverkoop met meer dan 100 soorten tomaten en pepers, eetbare snoepjesbloemen en krachtige kruiden, tot fruit en knolgewassen. Alsook voor groenten een aanbod vol speciale rassen van voedselbosplantgoed en bijzondere gewassen.

Unieke Permacultuur Plantenverkoop
Unieke Permacultuur Plantenverkoop

Tijd en locatie

May 01, 2021, 10:00 AM – 5:00 PM

Dwarsligger, Gontrode Heirweg 141, 9090 Melle, België

Over het evenement

VZW Plant the Future stimuleert een samenvoorziend klimaat- en energieneutraal leven binnen onze multiculturele broedplek. 

Daarom organiseert VZW Plant the Future een unieke permacultuur plantenverkoop met meer dan 100 soorten tomaten en pepers, eetbare snoepjesbloemen en krachtige kruiden, tot fruit en knolgewassen. Alsook voor groenten een aanbod vol speciale rassen van voedselbosplantgoed en bijzondere gewassen. 

En naast dit alles kan je ook zelfgekweekte en gedroogde kalebassen kopen waar jij en/of de kinderen volop hun creativiteit kunnen op uitten. Misschien wordt het een leuk vogelhuisje, of een stralende lamp of misschien heb jij nog een leuker idee, laat het ons weten!

We zijn een kleinschalige kwekerij dus hebben we een beperkt aantal per variëteit. Onze excuses als iets op blijkt te zijn, we houden de lijst wekelijks up-to-date. De lijst kan je later in de comments vinden.

Er is ook mogelijkheid tot bestellen en afhalen van plantgoed en zaad. Stuur een mailtje naar plantthefuture33@gmail.com met jij graag zou aankopen, daarna kan je in de serre van VZW Dwarsligger alles komen ophalen. 

Hou er rekening mee dat we geen bancontact kunnen aanvaarden. Cash of betalen via QR code is wel mogelijk.

Ook is er een kleine pauze van 13 uur tot 14 uur, hiervoor en erna zijn jullie meer dan welkom! 

  ________________________________________________________________________

Deze verkoop is Coronaproof en er gelden dezelfde regels als in andere (planten)winkels: * Make no waste en breng je eigen mandje of bakje mee, en een balpen is altijd handig. * Kom liefst alleen, doe je mondmasker aan en ontsmet je handen... You know the drill. * Maximum 10 mensen per keer binnen. Ontstaat er toch een wachtrij, neem dan in de rij ook afstand van elkaar.

Tot dan liefste Dwarsliggers!  It's Up 2 You to Plant the Future with your Green Feet!

Deel dit evenement

bottom of page