top of page

To participate in activities at our location you need to be/become a member, this is possible for €3 for one month.

You can become a member here.

On site you can only pay by CASH (bar, membership fee, ...)

Sat, Sep 30

|

Feral Wombyn

Wombyn embodiment 1 Dag-retreat

We komen samen in cirkel om te verbinden: met onze ziel, de magie van ons lichaam, elkaar en de aarde. Doorheen de dag ontmoeten we het medicijn van wel drie cirkelhoedsters, die de handen in elkaar slaan om een magische en helende dag tot stand te brengen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Wombyn embodiment 1 Dag-retreat
Wombyn embodiment 1 Dag-retreat

Tijd en locatie

Sep 30, 2023, 10:00 AM – 6:00 PM

Feral Wombyn, Gontrode Heirweg 141, 9090 Melle, België

Over het evenement

!Enkel voor vrouwen! 

Deel 1: Bezield dansen door (Tover)Febe

In dit dagdeel zakken we in ons lijf met de intentie ons lichaam tegemoet te komen. We maken contact, geven ruimte en een stem aan elk deel van onze gekozen of geschonken vorm. We onderzoeken welke verhalen deze met zich meedraagt. Dit intentionele moment is uitgekerfd om jouw lijf te laten spreken, jouw verhaal te delen, liefdevol te verbinden en de mind-body-soul communicatielijn te versterken. We brengen gestagneerde energie terug in beweging, verdrongen emoties aan het licht en maken contact met onze sensualiteit. Vanuit een diepe dankbaarheid voor onze tempel en de opgewekte levensenergie eren we elk deel van ons goddelijke zijn en openen we zo alle poorten naar het belichamen van ons magische potentieel.  Ik gids je door deze ervaring met oefeningen/uitnodigingen tot diep luisteren, voelen, alchemiseren.. Met intentioneel gekozen klanken en een tros aan voorkennis uit extatic dance, de 5 ritmes, BSMT en mindfulness.  

Deel 2: Womb massage en expressieve crea om te verbinden met onze interne seizoenen door Malika

We leren onszelf verwennen met zelfmassage. Uit het standpunt van de eeuwenoude wijsheid van de Ayurveda, leren we over  de onmiskenbare kracht van olie. We gaan dan aan de slag met een helende vrouwenolie op basis van grondende essentiële oliën. Zo  leren onze baarmoeder en andere vrouwelijke delen teder aan te raken. Daarbij gaan we een oprechte connectie aan met ons lichaam en komen we er dieper in thuis. Dit ritueel vol zelfliefde is ook een ultiem instrument om met menstruatiekrampen om te gaan. Daarna leggen we de geheimen van de innerlijke seizoenen van de vrouw bloot en erkennen we de kracht en het wonder dat dat met zich meedraagt. Als ode aan onze continue verandering, zetten we onze herkenning om in creatie. Tijdens een actieve meditatie, begeleid door passende muziek, duiken we diep in elk seizoen. Met verf, krijt of potlood zetten we de belichaming van de seizoenen op papier. Dit is een heilig eerbetoon aan onze cyclische waarheid. De focus ligt op verbinden met jezelf en herinneren dat onze inherente golfbeweging ons met moeder aarde verbindt.  

Deel 3: Ritueel voor de baarmoeder en Moeder Aarde door Feral Wombyn (Michelle)  

Onze vrouwelijkheid verbindt ons met onze creatiekracht, onze eigen Moederenergie is een weerspiegeling van die van Moeder Aarde. We worden uitgenodigd om in deze energie te gaan zitten en te reflecteren: over onze eigen Creatie - onszelf en ons eigen leven, én onze collectieve Creatie - ons Leven als mensen samen op aarde. We creëren samen een magisch altaar van natuurlijke materialen, en spreken onze wensen en dankbaarheid uit tegen de Aarde - die deze zal opnemen en composteren.   

Welkom magische vrouw!

Tickets

 • Wombyn embodiment Dag-retreat

  From €70.00 to €73.00
  Sale ended
  • €70.00
   +€1.75 service fee
  • €73.00
   +€1.83 service fee

  Total

  €0.00

  Deel dit evenement

  bottom of page