top of page

To participate in activities at our location you need to be/become a member, this is possible for €3 for one month.

You can become a member here.

On site you can only pay by CASH (bar, membership fee, ...)

Thu, Aug 25

|

Isabelle Lambrecht

Workshop Wet & Legaliteit

Hoe kan je je recht op zelfbeschikking & autonomie claimen? Lezing door Isabelle Lambrecht Site: https://levende-gemeenschap.eu/workshop/

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Workshop Wet & Legaliteit
Workshop Wet & Legaliteit

Tijd en locatie

Aug 25, 2022, 7:00 PM – 10:00 PM

Isabelle Lambrecht, Gontrode Heirweg 141 Best nummer 6 intikken op de gps ipv 141, 9090 Melle, België

Over het evenement

Vrij zijn is een recht! Iets wordt maar concreet als jij man/vrouw het concreet maakt, zo ook wordt je recht maar concreet als jij man/vrouw het opeist.

In persoon heb je geen recht alleen maar gunsten. Als jij je natuurlijk recht niet opeist, zal de overheid aan de hand van haar legale artikels voor jou bepalen wat je moet doen en niet. 

We zijn het “slachtoffer” van gebrek aan bewustzijn en dat gebrek aan eer heeft gezorgd voor een maatschappij die drijft op onjuiste kennis en aannames. Het is aan ons om weer binnen de wet te leren opereren op grond van rechtvaardigheid ipv te proberen af te rekenen met onrecht dat gerechtvaardigd wordt via legale artikels op grond van je vrijwillige instemming.

Om vrij te kunnen zijn heb je een mindswitch nodig; dat kan je maar als je de juiste kennis tot jou neemt, vb de rechter is er voor jou, ten dienste van jou als je weet hoe je hem in de juiste richting kan sturen, want inderdaad jij zit aan het stuur in je eigen leven.

Deel dit evenement

bottom of page